HR Praktikant med interesse for rekruttering og employer branding

| Full-Time

Contract Type: Fixed Term Contract

Closing date: 2024-06-26

Reference: VN1776

Your mobile application

You may find making an application much easier from a desktop computer. So why not forward yourself a link to this vacancy to pick up and apply on a desktop or laptop later. Alternatively you can send the link to someone you think would be suitable for the role.

Send link Apply anyway
Vil du være en del af et engageret HR-team, som understøtter din læring og hjælper dig i gang med din HR-karriere? Er du nysgerrig på at omsætte din teoretiske viden til praktisk erfaring, som skaber værdi for organisationen? Så er du måske vores nye HR-praktikant.
Som HR-praktikant vil du blive en del af vores People & Culture team bestående af 7 kollegaer, hvis vigtigste opgave er at understøtte vores ledere og forretning med HR-aktiviteter og initiativer, som gør at vi kan levere indenfor vores forretningsmål og sikre at Fertin Pharma forbliver en attraktiv arbejdsplads.

Vores opgaver spænder derfor bredt indenfor hele HR-paletten, herunder opgaver relateret til vores overordnede HR-strategi, rekruttering, trivsel, personaleadministration mm. Vores team består af dygtige HR-specialister, der brænder for at skabe værdi for vores medarbejdere og virksomheden som helhed.

Arbejdsopgaver:
Som HR-praktikant vil du få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver alt efter din interesse. Vi forstiller os dog at dit primære fokus vil være at assistere i rekrutteringsprocessen, employer branding initiativer og onboarding processen:
• Rekruttering og employer branding: Du vil assistere i rekrutteringsprocessen ifm. booking af samtaler og udsendelse af personlighedsprofiler, samt search og telefonscreening af kandidater inden samtalerne. Samtidig vil der være opgaver inden for employer branding, hvor du med gode kommunikationsevner er med til at fortælle historien om, hvorfor Fertin Pharma er en god arbejdsplads.
• Onboarding: Du vil få mulighed for at byde nye medarbejdere velkommen og sikre en god onboarding, mens du præsenterer Fertin Pharma og vores P&C afdeling. 2 gange om måneden afholdes et intromøde for nye medarbejdere i samarbejde med P&C og IT, hvilket du vil være med til at drive.
• Personaleadministration: Du vil hjælpe med at vedligeholde personaledokumentation, oprettelse af medarbejdere og håndtere administrative opgaver. Du vil også få ansvaret for vores HR mail.
• Medarbejdertrivsel: Du vil deltage i løbende trivselsundersøgelser, analysere resultater og komme med forslag til forbedringer.

Hvad kan vi tilbyde: Vi tilbyder dig en spændende praktikplads, hvor du får mulighed for at arbejde med reelle HR-udfordringer og udvikle dine kompetencer. Du kan forvente at få flere ansvarsområder i takt med at du vokser med opgaverne. Du vil blive en del af et engageret team, der værdsætter din indsats og gerne deler viden og erfaring.

Som ansat i Fertin Pharma, bliver du en del af en målrettet mission ”Supporting healthier living” – og med en af de mest spændende og ambitiøse strategier der er sat i gang for at skabe en røgfri fremtid sammen med vores ejer PMI. Vi er verdens førende B2B-leverandør af nicotine replacement therapy (NRT), der hjælper folk med at holde op med at ryge. Desuden producerer vi i vores Nicotine Containing Products (NCP) forretning pouches til forbrugere, der leder efter et skadesreducerende alternativ, der giver dem mulighed for at reducere rygning eller holde op med at ryge. Derudover har vi en ekspanderende forretning både inden for medicinsk tyggegummi, men også inden for andre leveringssystemer inden for områderne NRT, Consumer Health, Cannabis og andre terapeutiske områder.
Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Specialist Line Ladegaard på line@fertin.com eller 41 75 16 56.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Apply