Proces Specialist med interesse for produkt- og procesvalidering

Vejle, Denmark | Full-Time

Contract Type: Permanent

Closing date: 2024-07-31

Reference: VN1762

Your mobile application

You may find making an application much easier from a desktop computer. So why not forward yourself a link to this vacancy to pick up and apply on a desktop or laptop later. Alternatively you can send the link to someone you think would be suitable for the role.

Send link Apply anyway
Vil du sidde med en stor berøringsflade i hjertet af en spændende og dynamisk virksomhed? Så er Fertin Pharma A/S måske din kommende arbejdsplads.

Vi søger en Senior Proces Specialist og Proces Specialist til Global Operations Development (GOD), som består af 10 dedikerede kollegaer. Sammen med teamet har du ansvar for at sikre en stabil og robust produktion, introduktion af nye produkter og validering og optimering af produktionsprocesser. Det er vigtigt, at du trives i en varierende hverdag og er omstillingsparat da vi arbejder med forskelligt udstyr og en stor produktportefølje.

DU VALIDERER OG OPTIMERER PROCESLØSNINGER TIL VORES UDSTYR

Som Proces Specialist har du en vigtig rolle i forhold til at sikre konstant validering og optimering af vores processer på vores produktionsudstyr. Du vil her deltage i tværfaglige møder og opleve en stor kontaktflade i organisationen, hvor du som Proces Specialist giver dine input. Dette indebærer bl.a.
• Produktionsrepræsentant i produktudviklingsprocessen, hvor du bliver involveret fra produktudbud til ramp-up i produktionen
• Ansvarlig for validering og dokumentation relateret til overførsel af nye produkter fra R&D til kommerciel produktion
• Problemløsning i tæt samarbejde med vores produktionssteder
• Optimering og udvikling af vores processer på vores procesanlæg
• Sparring med dine kollegaer inden for nye tekniske og praktiske løsninger.

DU SAMLER INTERESSENTER OMKRING PROBLEMLØSNING OG UDVIKLING AF VORES PROCESSER

Vi forestiller os, at du har en naturvidenskabelig- og/eller ingeniørbaggrund gerne suppleret med erfaring indenfor GMP og at du:
• er helhedsorienteret og kan skabe overblik over komplekse opgaver, men også evner at dykke ned i detaljen, når det er nødvendigt
• har et højt drive, er forandringsparat og kan udfordre eksisterende løsninger
• har flair for at kommunikere på flere niveauer, har en god forretningsforståelse og er god til at samle interessenter omkring problemløsning, træning og udvikling
• er god til at formulere dig både på dansk og engelsk.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Kristian Strømkjær e-mail: KRST@Fertin.com eller telefon +45 4175 1338.

Apply

Vejle, Denmark

Dandyvej 19
DK-7100 Vejle
Denmark